Carolina97

Alla inlägg under augusti 2011

Av Carolina - 8 augusti 2011 22:05

ATHENA!!  Asså inte den grekiska gudinnan eller så ;) Utan så här är det:

Idag kom mamma hem med Mickeys (syrrans kattunge) syster som dom ville döpa till Tina, men eftersom hon är MIN så döpte jag henne efter Athena, den grekiska gudinnan. Varför? Jo, för att jag älskar grekisk mytelogi och Athena (katten) såg typ ut som en grekisk gudinna... nästan iallafall ;)

 

Av Carolina - 8 augusti 2011 21:44

Undrar en sak?!

Vilken sida är bäst att använda om man vill lägga in reklam och liknande för att tjäna pengar på bloggen? Har tänkt på att lägga upp lite annonser för att tjäna lite pengar. Men hur gör man? Har sett på en massa bloggar att dom har små annons-bilder i hörnen och tjänar pengar på det. Skulle vara bra med lite pengar i fickan just nu, speciellt eftersom jag gärna vill ha egen domän på min blogg och göra min bloggshop till en riktig webbshop (egen sida). Någon som kan tipsa?

 

Av Carolina - 8 augusti 2011 17:57

Hatar när det regnar, vill ha sol och värme =)


Snart börjar skolan och det har inte varit någon riktig sommar detta året :( Mest regn och rusk =( Gillas INTE!! Har knappt varit med någon heller den här sommaren, har typ bara varit med Anna, Josse, Emelie och ja... de vanliga ;D


Har spelat zombie spel med Dennis på datorn hela dagen typ ;) Har varit ute lite, ska ut mer sen om det slutar regna. Syrran kollar på Huset Anubis och brossan letar efter nån film vi ska kolla på senare. Så det blir väll jag som dukar helt ensam sen, alltid får jag göra jobbet ;-/ Men nu ska jag duka och kolla film med brossan, ses <3

 

Av Carolina - 7 augusti 2011 21:51

Hej läsare!


Ja, nu har jag gjort ännu en ny header, som jag tyckte var snyggare än den förra, och som nu ni kan se här ovan =D Tycker att den va as fin! Tyckte att jag skulle ha en av bröllops-bilderna (ängeln) och en av mina lite mer "emo"bilder (djävul). Vad tycker ni om den nya headern? Men nu ska jag käka lite kex med familjen och se om vi ska kolla film ;D Ses imorron!

 

Av Carolina - 7 augusti 2011 20:15

Har precis kollat film med min bror Dennis =)


Blev filmen Priest. Helt okej faktiskt, vi satt länge och försökte klura ut från vilken film vi känner igen an av skådisarna. Kom fram till två olika filmer, varav en är skit bra ;) Kunde skriva den här, men kan inte stava det :O Men nu ska jag ta en liten promenad och sen blir det nog att kolla film med familjen ikväll :D

 

Av Carolina - 7 augusti 2011 15:35

Igår var det bröllop här hemma =)


Min mamma och pappa gifte sig ;D Jag och Johan (Idas sambo) fotade en massa, bilder finns här nedan. Ida fixade mitt, Amandas och mammas hår, blev as fint <3 Hade iallafall skoj =D Vi hade en utlottning av roliga prylar, jag vann ett av speciall prisen, en Elvis slips ;D haha, trevligt ju! Kände mig lite krasslig så gick till sängs ganska tidigt. Det var iallafall ganske skoj. Har redigerat bilderna på brudparet och på oss som var med där framme, de andra bilderna orkade jag inte redigera ;)

Här är bilderna, klicka på dom för att se dom större:

 

Av Carolina - 5 augusti 2011 20:07

Hej läsare, är med och tävlar om ringen har nedan på Joannas blogg http://www.domkallarmighannes.com/! Var med och tävla du också ;D

    

Av Carolina - 5 augusti 2011 14:26

Hej läsare!

 

Nu är jag med i en tävling på domkallarmighannes.com där Joanna tävlar ut ett presentkort på 500:- (!!!!) på Sovtex (sovtex.se). Det enda som du behöver göra är att välja ut något du skulle köpa för pengarna (jag valde de här gardinerna nedan), länka till produkten i en kommentar, skriva in din e-post och sedan klicka på SKICKA ;D Alla måste kolla in tävlingen på hennes blogg helt enkelt!

 

Presentation


Mitt namn är Carolina och jag är en glad emo/scene-inspererad tjej som tar sig igenom tonåren. I min blogg får du läsa om mitt liv och mina tankar.
bloglovin

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards