Carolina97

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Carolina - 17 augusti 2011 20:59

Mixtrade lite med Gimp igår =D


Här är resultatet (as bra tycker jag!)

Kom på att jag ville skriva nått med änglar, så hittade bara på något ;D Tjejen? Det är Bella (som jag la ut länk till fan-sida i annat inlägg) =)

 

Av Carolina - 17 augusti 2011 20:05

Tack till min älskade bror Dennis som började fixa med min mobil direkt när han kom hem och tror det eller ej, men nu kan jag smsa =D

För er som inte vet (kom på att jag inte har bloggat om det ;D) så kom pappa hem med min nya mobil, funkade hel bra, fixade surf så jag surfar för fullt (fast det hackar så kan inte blogga :-C ) men så hittar man alltid något fel: Jag kunde inte sända sms!!! :O Så Dennis försökte as mycket, men det ville inte funka. Men idag när han kom hem så sa han att han hittat felet (via internett ;D) också fixade han det =D YEY!!


Idag började vi iallafall skolan :-/ Men det var helt okej. Vi bytte mentor så nu har jag min slöjd lärare som mentor =D. Vi samlades i en av salarna och snackade lite, skrev en massa, lyssnade musik, snackade lite till, käkade glass (:D) och en massa mer. Sen hade vi lunch och musik (dubbel pass) efter maten.

På musiken hade vi as roligt!! =D Vi började med något som inte var roligt (skriva en massa) och sen spelade vi lite. Vi körde den gamla hederliga dängan Rockin all over the world (eller hur den stavas). Vet inte riktigt vem som spelade vad (men vissa hade haft låten innan så de fick spela). Så vi som var modiga (jag var en av dom) hoppade upp på scenen och tog vars en mick. Jätte skoj att stå där och bara: And I like it, I like it, I like it, I like it, I liiiike it


Men nu ska jag lägga in musik på mobilen från datorn, see you <3

PS: Kläderna jag gjorde på Lilla Carro (ovan) har jag typ idag =D Haha, mina Carro och hennes vänner - figurer ser roliga ut xD Dom kommer jag rita fler gånger så dom kommer ni att då se!

 

Presentation


Mitt namn är Carolina och jag är en glad emo/scene-inspererad tjej som tar sig igenom tonåren. I min blogg får du läsa om mitt liv och mina tankar.
bloglovin

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards