Carolina97

Alla inlägg under augusti 2011

Av Carolina - 27 augusti 2011 10:04

Hej läsare! Här är ett tävlings tips där du kan vinna din egen webbshop:

 

Klicka på bilden för att komma till tävlingen

   

Av Carolina - 26 augusti 2011 18:34

Det var vad du sa idag...


Jag sa att jag inte skulle berätta sedan skrattade vi tillsammans. När vi gick till våra bussar så snackade vi. Jag sa vad jag tycke om henne och du sa: "okej, men jag måste springa till bussen nu".

När jag satt i bussen berättade jag för henne vad jag känner för dig, hon brydde sig inte... Hur kan du välja henne framför mig? Varför?

Jag skickade ett sms till dig, där jag berättade om mina känslor... Men du svarade inte... Varför svarade du inte? Jag behöver dig, men du bryr dig inte... Jag har gillat dig i över två år nu, men du bryr dig inte, du låter henne få dig. Hon som får vem som hon vill...


Jag älskar dig <3 Varför älskar du inte mig?

 

Av Carolina - 26 augusti 2011 18:30

Hej läsare!!


Jag är sjuk =( har en j-vla förkylning och kan inte snacka, febern är nog också påväg =( har känt mig dålig hela dagen, men gick ändå till skolan... Big mistake!!

 

Av Carolina - 25 augusti 2011 21:27

Idag på morgonen så bestämmde vi i vår klass vem som skulle till elevrådet, det blev jag och Måns. Vid kvart över nått så gick vi till matsalen och hade mötet, Johan blev styrelse ordförande, jag blev hans sekriterare och sen valdes styrelsen ut (haha, Johan äger mig och vi äger styrelsen, och lärarna äger oss alla osv).


Sen åkte ju jag och Lotta till Volljö fritidsgård där vi hade as roligt, film:

sista filmen misslyckades när ja skulle ladda upp, den kommer imorron?!

Gonatt =D

 

Av Carolina - 25 augusti 2011 21:10

Fast jag har inga fuskkoder som jag kan vända mig till, jag kan inte plocka extra liv, jag kan inte återupplivas...


Folk tror att de kan leka med mig och mina känslor, han tror det... Han leker med mig, han gillar mig inte när jag gillar honom men han visar intresse när jag total dissar honom. Och nu är en tjej jag inte gillar på jakt efter honom. Men hon vet att hon sårar mina känslor om de blir ett par, hon vet det, och hon vill det...

Hon kommer att krossa honom, hon kommer att förstöra hans liv, precis som hon har förstört mitt... Vad ska jag göra? Jag har inga koder...jag har inga extra liv... jag har inget.... Det är Game Over för mig...

 

Av Carolina - 25 augusti 2011 20:48

Det är torsdag, för er som inte kan veckodagarna...


Just nu sitter jag med Athena (katten) i knäet, har varit i Vollsjö (fritidsgården) med Lotten, Emil, Danne och Hence. Vi hade as roligt =D Jag vann typ över Lotten i biljard, hade två bollar kvar... Men Hence gav mig segern när jag spelade mot honom ;D Vi gick in på ICA och köpte energydricka och choklad - ÄLSKAR CHOKLAD!!! Imorron ska jag iallafall till Josse, sen någon dag så ska jag vara med Anna, så snart blir det en ny youtube video av oss Caranna-gänget ;D eller vi är Carro och Anna men ändån... Vill du se våra förra klipp? Sök på annaasflikkah på youtube så hittar du min kanal (ursäkta fjortisnamnet, men kunde inte komma på nått annat som inte var taget, ska nog göra om det till Carolina97... fast vet inte om det var taget....


En läskig sak: Katty, Jackie, Lukas och jag stod och snackade och plötsligt kommer Lukas på att han kan dra sitt skinn utåt as mycke, så han gjorde det och vi kunde inte, AS LÄSKIGT!!

  

Av Carolina - 24 augusti 2011 20:26

Mer av mina tankar, nu kring vad jag tycker om vissa personer och personligheter.


Folk kanske ser mig som en person som hatar att ha fel, men när jag har fel erkänner jag iallafall att jag har fel. Jag hatar folk som säger en sak, som visar sig vara fel men som inte erkänner att dom har fel! Hatar också folk som tror dom är bättre än många andra. Det finns en tjej som jag känner, hon ville testa en grej som jag är väldigt duktig på i skolan. Men så var hon tvungen att ha fusklappar så hon stod på fel håll bara för att kunna läsa på lapparna. Så jag visade henne hur hon skulle göra och hon bara: "Jag vet hur jag ska göra" men du? Det ser inte så ut eftersom du måste fuska för att klara det!!

Jag pratade med samma person och jag sa: "vi kanske inte är bäst, men det är mest det och det som behöver förbättras" (det kursiva = det hon gjorde) och då snäste hon tillbaka: "Nä, det behöver inte förbättras, jag äger på det" visst?! Men om du äger så j-vla mycket så varför klarar du inte det då? Jag klarade det första gången jag gjorde det, men det kan också vara för att jag är begåvad inom det ämnet. Men det värsta är nog att hon inte vill erkänna att hon behöver träna en massa och dessutom så lyssnar hon inte på mig!


Skrev inte ut några namn eller ämnen, eftersom folk kan känna sig träffade (om de inte redan gör det), bilden visar inte hur tjejen egentligen ser ut (blondinen, brunetten är jag och så ser jag typ ut) och skrev häller inte in riktigt vad hon sa (inte med samma ord) men typ så sa hon, allt eftersom ingen ska känna sig JÄTTE träffad eller veta direkt vem det är.

 

Av Carolina - 24 augusti 2011 20:07

Ja, idag stod det musik på schemat =D


Min grupp gick upp in aulan och började med att bestämma vet som skulle spela/göra vad. Jag ville spela gitarr, men eftersom bas är mitt huvud instrument och eftersom jag är den enda i bandet som kan det riktigt bra, så fick jag ta basen.

 

Lärde mig vad jag skulle spela redan efter första test-spelningen =D YEY! Det bästa med mig är att jag är lätt lärd inom sådant som jag tycker är roligt, som musik. Vi har en Kizz låt, as bra låt, men den hörs as dålig med vårt band. Men det kan vara eftersom gitarristen inte kan spela gitarr och sångerskorna inte kan sjunga i rätt tonart :-/... Just därför skulle allt vara lättare om jag lärde någon spela bas, sedan kunde jag ta gitarren eftersom jag KAN spela gitarr och sen kunde vi justera sången.

 

Presentation


Mitt namn är Carolina och jag är en glad emo/scene-inspererad tjej som tar sig igenom tonåren. I min blogg får du läsa om mitt liv och mina tankar.
bloglovin

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards