Carolina97

Alla inlägg under juni 2011

Av Carolina - 16 juni 2011 19:24

Haloj alla läsare

 

Idag vaknade jag sent, men var tvungen att gå upp för hundarna (Chicka och Josse) behövde rastas. Gjorde omelett till frukost, blev ganska god. Den sprängdes i alla fall inte som all annan mat jag gör brukar göra...


Sedan gick jag ut, hoppade studsematta och fotade lite. Satt vid datorn och skrev med Katty, Josse och Fred :) ♥ Katty och jag snackade om vad vi ska göra på midsommar och om Korall (hästen hon kanske ska köpa av min mamma). Jag och Josse snackade om vad vi ska göra imorron när jag ska till henne ;) och till sist: jag och Fred skrev bara en massa strunt haha x) skickade en massa youtube klipp till varandra.


Spelade lite spel med brossan... Skippade datorspelen och körde på de gamla hederliga bordsspelen! Först bondespelet (brossan vann) och sedan China-schack (som brossan också vann).


Nu ska jag sitta lite mer vid datorn och sedan blir det att fixa cykeln (pumpa hjulen mm). Ses


 

Av Carolina - 14 juni 2011 22:06

Hoj!

 

Idag vaknade man och hade ont i ryggen, som på soffan inatt av någon anledning... Men det blev iallafall så att jag käkade frukost med brossan sedan kollade jag på tv medans han ringde och sökte jobb. Han tog en paus och vi (okreativa som vi är) spelade Monopol, som brossan vann :( Det gick så bra för mig, men så var han bara tvungen att bygga det där fucking hotellet på den där fucking gatan och jag var tvungen att böta 15 000 kr, men jag hade typ bara 7000 något. Så Dennis vann. Sen blev det att spela en omgång bondespelet, som fortfarande ligger på bordet eftersom vi tog en paus från det också (men vi kom aldrig igång igen).


Vi stack till Dennis och Carolas pappa (jag och Amanda har inte samma pappa som Carola och Dennis) för att lasta utemöbler som Dennis fick eftersom deras pappa ska fytta. Jag tjatade mig till världens gulligaste bänk som jag ska ta en massa foton i med min nya systemkamera.


Längtar tills om en vecka, för då kommer Fred tillbaka till Sverige och då blir det bilder från Frankrike (hoppas jag) och en massa mer :)


 

Av Carolina - 13 juni 2011 13:46

Halloj alla läsare


Igår satt jag vid datorn as länge, skrev med Fred på facebook :)

Fred, alltid lika skoj att skriva med honom. Han är i det soliga Frankrike nu, han lovade att lägga in bilder men tyvärr är han oteknisk och satte in minneskortet till kameran i fel port i datorn så han fick inte ut det igen... Stackars lilla Fred ;)

Men solbränd kommer han i alla fall vara när han kommer tillbaka till Sverige, medans han kliar på sin rödflammiga kropp i kärlekens land så ligger jag flera timmar i solen, men fortsätter att vara vit som en eskimå.

Vill ha bränna!


Idag ska jag nog cykla en runda, till badet kanske?! Vi får se, ska leta upp underdelen till bekinin (tappade bort den för några dagar sedan). Till frukost åt man macka med smör och kassler på, gott! Försökte fixa en ny blogg på devote.se, men stannar här på bloggplatsen för det är mycket lättare och jag har ju allt här. Ses snart :)


 

Av Carolina - 11 juni 2011 16:58

Japp :)

 

Igår var det brossans student <3

  Dagen började med att man vaknade, käkade frukost och fixade till sig. Sen åkte man med pappa, syrran och min morbror till Ystad där brossan gick ut. Fan va fulla han och hans kompisar var! Kollade på när han och hans klass åkte lastbil (på baken på lastbilen hade dom skrivit: Vi Åker Lastbil, haha). När man kom hem fixade man det sista och Katty kom :) Hade as skoj! Adam och någon till av Dennis kompisar kom över senarepå kvällen (dom hade också tagit studenten) dom va också, rätt så uppenbart, fulla...

  När vi skulle sova (jag och Katty) så låg vi och snackade as länge, tills Katty bara: "Godnatt... jag vill sova nu" och jag bara: "jaja..." sen efter typ 10 minuter: "Katty..." hon bara: "JA??!!" det var kul :)


Idag tog man en massa foton och Katty färgade mitt hår ännu svartare än det var (det var lite brunt innan) och hon färgade sin lugg svart :)


  GRATTIS DENNIS :)


 

Av Carolina - 9 juni 2011 17:23

HallojHalloj


Idag var det mentorsdag (man är typ i sina mentorsgrupper och gör något kul) och vi i min mentorsgrupp gick till badet för att bada och käka glass :) MUMS! Sen gick vi tillbaka till skolan, det började regna :( väl i skolan så värmde vi hamburgare som vi käkade upp snabbt.


Sen såg vi dom i 8g leka kurragömma och då ville vi ju också det, så det blev några omgångar kurragömma. As kul, Måns hittade värsta stället, Anna hittade mig och gick helt enkelt förbi Måns (som gömde sig mittemot mitt gömställe).


Vi såg lite på en film och... självklart, så lekte vi tidningsleken!! Skojigt, Måns och jag skrek varandras namn HELA tiden. Jag bara: "MÅNS!" han bara: "CARRO!" sen höll vi på så tills den i mitten slog någon av oss med en tidning... AJ! Måns slog mig rätt i huvudet :( och det gjorde jag på honom också :)


 

GULLIGT!!! ♥♥♥♥♥♥


Imorgon är man ledig, ska på brossans student :) Sen kommer Katty till studentfesten på kvällen/eftermiddagen.


Jag och Katty kom överens om en sak... som jag tyvärr inte vill berätta för er läsare :( det är blandannat om "honom". ♥


Men nu ska jag sätta upp bilder på mina väggar, ta tillbaka min dator från tältet där ute och blåsa en massa ballonger :)


 

Av Carolina - 8 juni 2011 19:10

Halloj allihopa ♥♥

 

Idag blev det städning av klassrum i skolan, det var ganska roligt... mest eftersom jag bara gick runt och fjantade mig, kastade skum på folk mm. Hade as roligt på rasten med :)


Jag och Katty solade (fick AS ont i huvudet) och vi tittade på när Koffe och Lukas spelade pingis. Koffe förlorade hela tiden... tror jag. Annars var det Lukas som förlorade, men never mind. Hade i alla fall as kul. Sen satt jag, Katty, Lukas, Sebbe och Koffe och snackade, Vicky kom och Lukas gav henne ett smeknamn... JORDGUBBEN! Yey, eftersom hon är rödhårig och så x)


  

När man kom hem blev det att vila huvudet, har fortfarande ont. Skit sur på brossan som tog sönder min rosa badring i poolen.


Imorron är det "mentorsdag", är det soligt ska vi (mentorsgruppen) till badet och bada och grilla hamburgare. Blir det regn så stannar vi på skolan och gör något. Vill gå i Kattys, Lukas, Sebbes och Koffes klass (8g) för dom ska ha vattenkrig!!!! Men jag får leva med skammen att jag föddes ett år försent...


På fredag blir det brossans student, Katty och jag ska ha as skoj!! :)


  

Av Carolina - 7 juni 2011 20:45

Jag vet...

Jag skrev: mer imorron, i förra inlägget... MEN som ni ser så skriver jag nu.


Så idag blev det sista lektionen med både matte/no läraren och svenska läraren :(

På svenskan fick vi ZOO-klubbor iallafall x) Yey!


Mer om rubrikerna:

Typ alla vet vem det handlar om, men ingen bryr sig om vad jag känner, minst bryr sig Han... Jag kan inte sluta tänka, prata och drömma om honom, varför? Han är som ett virus som inte går att behandla. Jag har aldrig vågat snacka med dig, förrän Den dagen. Då snackade vi som om vi hade varit vänner as länge. Idag snackade jag också med dig, och då snäste du bara åt mig till svar:

"Varför skulle jag lyssna på dig?" vad tog det åt dig?


Du ska bara veta att du sårar mig...

Jag älskar dig  ♥ ♥


 

Av Carolina - 7 juni 2011 18:38

Idag åkte man till Katty efter skolan, kulkul.


Undrar du över rubriken?? trodde de...

Många fattar vad, eller vem jag menar... Men jag vet att det aldrig kommer att bli vi två, även om jag drömmer och hoppas... <3<3


Men iallafall: när man kom till Katty så käkade man, sen hoppade man i poolen x) as skojigt!! Men mycke mer kommer imorron, see you <3<3


    

Presentation


Mitt namn är Carolina och jag är en glad emo/scene-inspererad tjej som tar sig igenom tonåren. I min blogg får du läsa om mitt liv och mina tankar.
bloglovin

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards