Carolina97

Alla inlägg den 25 september 2011

Av Carolina - 25 september 2011 11:54

Ni läsare bad om lite recept, så här kommer ett. Dagens recept är på en av mina favorit frukost mackor. Ska försöka att filma när jag gör det nästa gång, bara för rolighetens skull. Men är lite förkyld idag så kund inte göra det :( Här är iallafall receptet:

Ingredienser:

x Något bröd du gillar

x Smör

x Kall kyckling


Gör så här:

    

Av Carolina - 25 september 2011 11:36

Själv har jag inte någon spciell religion precis... Lite kristen kanske man är?! Vi får se hur kristen jag är efter konfan =D Men jag bryr mig inte om vad folk har som religion! Träffar jag en jätte snäll muslim så är det självklart att jag hänger med honom/henne och inte dissar honom/henne för hennes religion. Folk som inte väljer att vara vänner med vissa pga att de är muslimer eller liknande suger ju!

Själv har jag nog ingen vän som har någon riktig religion... De har antingen valt att inte tro på något speciellt eller så har de inte kommit på vad de vill tro på än?! Religion är ju inte mitt starka ämne, verken i skolan eller i allmänheten. Jag vet inte så mycket om de olika religionerna, så jag kan ju inte dissa någon för att de har en okänd religion?!

Den ända religionen jag känner till ganske mycket (iallafall något) om är kristendomen. Kan vara för att det är kristendomen som jag fick veta först om, kan vara för att kristendomen var vad jag fick som första val i livet. Men man kan vara döpt som jag är i en kristen kyrka, men inte tro på något speciellt?! I min skola är det typ ingen som konfar sig för att de tror på Gud och Jesus, de konfar sig för festen och presenterna efter. Men konfirmationen är faktiskt ganska rolig, man börjar med att äta lite fika, sen gör man något rolig, snackar mm. Man stärker banden mellan de som man har i sin konfagrupp ett så enormt! Så ja, det är roligt med konfa helt enkelt. Även om många inte vill erkänna det så tycker alla att det är lite roligt iallafall =)

Jag vet inte om det var så jag skulle kunna skriva om min syn på religion?! Jag hoppas att ni blev nöjda med det här, min syn på religion helt enkelt!

 

Presentation


Mitt namn är Carolina och jag är en glad emo/scene-inspererad tjej som tar sig igenom tonåren. I min blogg får du läsa om mitt liv och mina tankar.
bloglovin

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards