Carolina97

Alla inlägg under juli 2011

Av Carolina - 30 juli 2011 15:17

Dagens bästa inköp: HAMBURGARE OCH COCA-COLA!


Hej läsare, ja idag har jag varit på loppis med mamma, pappa och Amanda (lillsyrran). Carola (storasyrran) kom efter en stund och när jag och mamma åkte hem (pappa och syrran tänkte stanna tills efter auktionen) så fick jag veta att Dennis (brossan) och några av hans kompisar hade kommit dit.


Tyvärr kommer det inte några nya bilder på ett tag eftersom kortläsaren till datorn inte funkar, så lägger in en massa bilder när jag har köpt en ny :)

Nästa vecka åker jag och mamma iväg och hämtar mina nya tamråttor =)

Två söta små pojkar i en stor bur som ska bo med mig, mina vovvar och mina kaniner i mitt rum ;D Ska bli kul, de är MYCKET större än Toph och Matilda (mina gamla och nu min syrran råttor).


Snart ska man börja bleka håret också, så man kan färga det blond =) Jupp, jag ska bli blondin. Har tänkt på det en tid nu och vill testa, eller vad tycker ni läsare att jag ska ha för hårfärg?? Ska jag ha kvar det mörka eller ska jag färga det ljust? Mörkt vs Ljust ;)

 

 

Av Carolina - 30 juli 2011 14:21

En fortsättning på "Love Sucks"-inlägget


Många läste mitt senaste inlägg, "Love Sucks" som jag skrev igår. Jag fick en fråga i frågerutan och den (en av frågorna) var: "Hur menar du att killar ska vara speciella?". I mitt fall så har jag en typ, alla har nog en typ. Men alla har inte hittat sin typ än helt enkelt. En jag känner hon gillar EMO-killar, en annan jag känner gillar killar med lite "fjortis"aktigt utseende. Ja, men man behöver inte ha en speciell stil på killar (EMO, fjortis osv.) utan man kan vara den som gillar de långa typerna, eller de korta. Man kan gilla brunetter, eller så faller man kanske bara för blondiner? :O Vilket som så ska man hitta en typ, typen kanske inte är den rätta, men då fortsätte man bara leta.


Det är samma om man är kille eller tjej, alla har en typ. Många tjejer gillar andra tjejer, och killar gillar killar. Det är också en "typ" man har. För att bli kär och hitta den rätta behöver man inte gilla det motsatta känet, man kan vara förälskad i sin bästa tjejkompis även om man är tjej. Så tvivla inte på dina känslor om du kommer på dig själv med att gilla din granne som är samma kön som dig. Tänk över det, det kanske visar sig att ni klickar.

Många undrar säkert nu vilka sorts killar som är min typ. Sanningen är att jag nog inte har hittat min typ än. Visst jag gillar långa killar, gärna brunetter men blondiner som är korta är också hur söta som helst! En sak är som jag alltid har gillat, som jag är säker på är att jag gillar när killar har smilegropar. De är söta, gulliga. Jag tycker helt enkelt om killar som har ett gulligt smile. Man får hela tiden lust att få dom att le, och man vill aldrig se en kille/tjej med ett sött smile vara sur eller ledsen.


Det verkar helt enkelt som att ni läsare gillar att läsa om just kärlek, om mina tankar om allt inom det ämnet. Så håll koll på min blogg, jag LOVAR att det kommer mer i just det här ämnet. Ställ gärna frågor i både kommentar och frågerutan, jag försöker svara på allt :)

Hej så länge

 

Av Carolina - 29 juli 2011 19:57

Hur vet man om någon älskar en?


När personen säger: "Jag älskar dig" eller för att den ger dig något? Nej, man vet det när personen gör vad som helst för en, när den säger: "Jag skulle kunna dö för dig" och menar det. Alla tjejer vill ha någon som skulle det för dem!


Jag vill ha en kille jag kan tro på, jag är kräsen med killar. Jag kan inte ta vem som helst!! Gillar jag en kille så ska han vara stolt för det, för han har något som ingen annan har... Han har något speciellt!

  

Så killarna jag gillar har något speciellt, något ingen annan har...

Men mitt kärleksliv suger, jag har helt enkelt otur i kärleken. Men alla måste ha något dom har otur i. Men jag väntar helt enkelt på den rätta, jag trodde jag hade hittat honom, men han visade sig vara en idiot. Sen hittade jag en annan... Men det visade sig att han inte hade "tid" med mig... Tack, tack för att ni fick mig att inse att ni var fel för mig.

 

Av Carolina - 29 juli 2011 19:51

Hej läsare =)


Ligger i min säng, med datorn framför mig och mobilen bredvid. Smsar med Anna och en kille i min skola...vem? De du ;)


Idag fick jag hem paketet med saker till mina smycken i brevlådan. Har gjort ett as fint halsband med en stjärnberlock där det står: "Just for you" - as fint!

Någon som också älskar att pyssla med pärlor? Tycker det är ganska skojigt hihi x)


Har inte så mycket att skriva idag, mest att Anna och jag skriver övermycket på FB och mobilen haha


 

Av Carolina - 28 juli 2011 12:08

Hej Svej bloggläsare =)


Vaknade precis... undrar hur det kommer bli när skolan börjar igen, måste lära mig gå upp tidigt! Kom på (igår när jag skulle släcka lampan) att min säng faktiskt är jätte stor. Men sorry, platsen bredvid mig är tagen av min vovve Billie och hennes syster (min systers hund) Tindra. Roligt att Billie ALLTID ligger och brer ut sig över täcket och Tindra ALLTID ligger på extrakudden ;)


Tycker om mitt nya rum, ockej det är kanske inte "nytt" men om möblerat är det ju. Tänkte att det var tid för förändringar så nu är möblera om rummet struket från listan.

LISTAN:

Möblera om rummet

Klippa mig

Färga håret

Uppdatera min garderob


Dagens fråga:

       

Av Carolina - 27 juli 2011 21:13

Bad idag på stranden =)


Medans brossan och min morbror fiskade idag så gick jag, syrran, kusinen och min kusins mamma och badade lite =) Faktiskt ganska skönt... Bilder kommer så fort jag orkar lägga in dom ;D

 

Sitter och lyssnar på musik, mår inte så bra igen =( Ska beställa hem smycketillverknings-saker snart =) Ska göra lite smycken som jag ska lägga ut och kanske sälja lite. Går det bra så kan man ju alltid göra en webbshop?! :O


 

Av Carolina - 20 juli 2011 13:48

Hallihallå =)

 

I detta inlägg ska jag berätta om en sida som jag använder när jag söker statist, skåderspelar och modell jobb: Statist.se

Allt man behöver göra är det jag gjorde: Bli medlem, skriv lite om dig själv, lägg upp lite bilder, betala en medlemsavgift (inte alls dyrt) och börja söka efter jobb! Hur lätt, och kul som hälst! Man kan söka efter jobb i Sverige men också i tex. Danmark =)


Jag började använda Statist.se eftersom min syster visade mig sidan för flera år sedan, jag har ju alltid drömt om att bli skåderspelerska så jag började använda Statist.se för att sätta in en fot i filmkarriären. Att jobba som statist äger! Man lär sig inte bara hur filminspelningarna går till utan man lär känna en massa folk och...vänta på det... Man kan tillochmed tjäna pengar på det :D

Ja, det var nog allt för nu - SES <3

 

Av Carolina - 17 juli 2011 15:54

Vill bara att alla ska veta att min lilla vovve Billie är den sötaste vovven ever!! <3 hihi


Sitter då här vid datorn, har precis loggat ut från Twitter, Facebook och Myspace. Käkade pizza med brossan och pappa idag till lunch - MUMS! Men mer bloggande blir det senare idag, när det har hänt saker hehe ;)

 

Presentation


Mitt namn är Carolina och jag är en glad emo/scene-inspererad tjej som tar sig igenom tonåren. I min blogg får du läsa om mitt liv och mina tankar.
bloglovin

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards